Veiligheidsschoenen voor dames

Als vrouw in een beroep waar veiligheid prioriteit heeft, is het essentieel om te investeren in schoenen die niet alleen bescherming bieden, maar ook comfortabel en stijlvol zijn. EVN Bedrijfskleding begrijpt deze behoefte en presenteert een uitgebreide collectie veiligheidsschoenen speciaal ontworpen voor de vrouwelijke werknemer. Of je nu werkzaam bent in de industrie, bouw, logistiek of gezondheidszorg, EVN heeft altijd een passend model dat voldoet aan jouw specifieke wensen en werkomstandigheden.

Wanneer je werkzaamheden de kans op vallende objecten of zware impact met zich meebrengen, zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus onmisbaar. EVN Bedrijfskleding biedt diverse modellen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook voorzien zijn van ademende materialen en een ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort tijdens lange werkdagen. Zo kun je je volledig focussen op je taken, wetende dat je voeten optimaal beschermd zijn.

Gladde vloeren of werkomgevingen waar statische elektriciteit een risico vormt, vereisen specifieke veiligheidsschoenen. De anti-slip en antistatische modellen van EVN Bedrijfskleding bieden uitstekende grip en voorkomen de opbouw van statische lading. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen en het doordachte profiel van de zool behoud je te allen tijde maximale controle over je bewegingen, zelfs op de meest veeleisende ondergronden.

Als alternatief voor de traditionele stalen neus, biedt EVN Bedrijfskleding ook veiligheidsschoenen met een composietneus. Deze innovatieve technologie combineert superieure bescherming met een uitzonderlijk laag gewicht, waardoor je voeten minder snel vermoeid raken tijdens lange werkdagen. Bovendien zijn composietneusschoenen metaalvrij en daardoor ideaal voor werkplekken met strenge veiligheidscontroles of gevoeligheid voor metaaldetectie.

Veiligheid hoeft niet ten koste te gaan van stijl. EVN Bedrijfskleding selecteert zorgvuldig veiligheidsschoenen die niet alleen aan alle normen voldoen, maar er ook aantrekkelijk uitzien. Van klassieke, tijdloze ontwerpen tot meer eigentijdse modellen met opvallende accenten - er is voor ieder wat wils. Zo kun je met trots je persoonlijke stijl uitdragen, terwijl je geniet van de beste bescherming voor je voeten.

Investeer in je veiligheid, comfort en stijl met de veiligheidsschoenen voor dames van EVN Bedrijfskleding. 

#evnbedrijfskleding

Bij EVN bedrijfskleding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de ideale outfit voor je team.
Weet je perfect wat je wil of juist helemaal niet ? No problemo! We denken graag met je mee!

Op onze Instagrampagina kan je alvast enkele van onze realisaties zien.

Follow us on instagram