Veiligheidsschoenen: essentiële bescherming voor uw werkplek

Als professionals in diverse industrieën, van de bouw tot de logistiek, weten we hoe cruciaal veiligheid op de werkvloer is. Een essentieel onderdeel hiervan zijn de juiste veiligheidsschoenen. Bij EVN Bedrijfskleding bieden we een uitgebreid assortiment aan veiligheidsschoenen, zodat u als werknemer altijd kunt rekenen op de bescherming die u nodig heeft.

Sneakers met veiligheidsneus

Voor werknemers die veel op hun voeten staan, zijn sneakers met veiligheidsneus een uitstekende keuze. Deze schoenen combineren een hoge mate van bescherming tegen vallende voorwerpen met een uiterst comfortabele constructie, dankzij hun lichte materialen en flexibele zolen. Ideaal voor lange werkdagen waar mobiliteit en bewegingsvrijheid essentieel zijn.

Lage en hoge veiligheidsschoenen

Naast de sneakers bieden we ook lage en hoge veiligheidsschoenen. Deze modellen bieden extra ondersteuning en bescherming voor de enkels en scheenbenen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor werkzaamheden waarbij extra stabiliteit en bescherming vereist is. De hoge variant is bijvoorbeeld perfect voor gebruik in de bouw of zware industrie, terwijl de lage variant ook prima past bij logistieke taken.

Veiligheidslaarzen

Voor werknemers die te maken hebben met vocht, modder of ander vuil op de werkvloer, zijn onze veiligheidslaarzen een uitstekende keuze. Deze laarzen bieden niet alleen bescherming tegen vallende voorwerpen, maar houden ook water en vuil buiten. Ideaal voor werkzaamheden in de landbouw, bouw of buitenruimtes.

Veiligheidsschoenen voor dames

Bij EVN Bedrijfskleding weten we dat veiligheid voor iedereen is. Daarom bieden we ook een uitgebreid assortiment aan veiligheidsschoenen speciaal ontworpen voor vrouwelijke werknemers. Deze schoenen combineren een vrouwelijke pasvorm met dezelfde hoogwaardige veiligheidsfuncties als onze mannelijke varianten, zodat alle werknemers kunnen rekenen op de bescherming die ze verdienen.

Of u nu werkzaam bent in de bouw, logistiek of een andere sector, bij EVN Bedrijfskleding vindt u altijd de juiste veiligheidsschoenen voor uw werkzaamheden. Bekijk ons volledige assortiment en laat ons weten hoe we u kunnen voorzien van de bescherming die u nodig hebt voor een veilige en comfortabele werkdag. Uw veiligheid is onze prioriteit.

#evnbedrijfskleding

Bij EVN bedrijfskleding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de ideale outfit voor je team.
Weet je perfect wat je wil of juist helemaal niet ? No problemo! We denken graag met je mee!

Op onze Instagrampagina kan je alvast enkele van onze realisaties zien.

Follow us on instagram