Bescherm Uw Werknemers met de Hoogwaardige Genormeerde Kledij van EVN Bedrijfskleding

Als bedrijf of organisatie heeft u de verantwoordelijkheid om uw werknemers te voorzien van de juiste beschermende kleding. EVN Bedrijfskleding begrijpt dit als geen ander en biedt daarom een uitgebreid assortiment aan genormeerde kledij, speciaal ontworpen om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen. Met onze vlamvertragende en multinorm kledij kunt u er zeker van zijn dat uw personeel optimaal beschermd is tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Vlamvertragende Kledij: Essentiële Bescherming voor Risicovolle Omgevingen

In werkomgevingen waar het risico op brand of explosies aanwezig is, is het dragen van vlamvertragende kledij van cruciaal belang. EVN Bedrijfskleding biedt een breed aanbad aan vlamvertragende kleding die voldoet aan de strengste normen en richtlijnen. Onze kledingstukken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zijn behandeld met speciale vlamvertragende middelen, waardoor ze een effectieve barrière vormen tegen vlammen en hitte.

Door te kiezen voor de vlamvertragende kledij van EVN Bedrijfskleding, kunt u het risico op brandwonden en andere verwondingen aanzienlijk verminderen. Onze kleding is niet alleen vlamvertragend, maar biedt ook comfort en bewegingsvrijheid, zodat uw werknemers hun taken efficiënt en veilig kunnen uitvoeren.

Multinorm Kledij: Veelzijdige Bescherming voor Diverse Werkomstandigheden

In veel beroepen worden werknemers blootgesteld aan meerdere risico's tegelijkertijd. Denk hierbij aan situaties waarin zowel bescherming tegen vlammen als tegen chemicaliën, laswerkzaamheden of elektrostatische ontlading vereist is. Voor deze veeleisende omstandigheden biedt EVN Bedrijfskleding multinorm kledij.

Onze multinorm kledingstukken voldoen aan verschillende normen en bieden een combinatie van beschermende eigenschappen. Ze zijn niet alleen vlamvertragend, maar ook antistatisch, bieden bescherming tegen chemicaliën en zijn geschikt voor laswerkzaamheden. Met de multinorm kledij van EVN Bedrijfskleding bent u verzekerd van optimale bescherming voor uw werknemers, ongeacht de specifieke risico's waarmee ze worden geconfronteerd.

Personalisatie: Maak Uw Bedrijfskleding Uniek

Naast de beschermende eigenschappen van onze genormeerde kledij, biedt EVN Bedrijfskleding ook de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te personaliseren. U kunt uw logo, bedrijfsnaam of andere specifieke details laten aanbrengen op de kledingstukken, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan uw professionele uitstraling en merkidentiteit.

Onze ervaren team staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw gepersonaliseerde bedrijfskleding. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de kleding voldoet aan uw specifieke wensen en eisen, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit handhaven.

Kies voor EVN Bedrijfskleding: Uw Betrouwbare Partner

Als u op zoek bent naar hoogwaardige genormeerde kledij voor uw bedrijf of organisatie, is EVN Bedrijfskleding uw betrouwbare partner. Met onze uitgebreide selectie aan vlamvertragende en multinorm kleding, evenals de mogelijkheid tot personalisatie, bieden wij een totaaloplossing voor al uw bedrijfskledingbehoeften.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. 

#evnbedrijfskleding

Bij EVN bedrijfskleding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de ideale outfit voor je team.
Weet je perfect wat je wil of juist helemaal niet ? No problemo! We denken graag met je mee!

Op onze Instagrampagina kan je alvast enkele van onze realisaties zien.

Follow us on instagram