De Juiste Overall voor Elke Werksituatie bij EVN Bedrijfskleding

Als het gaat om het vinden van de perfecte werkkleding, zijn overalls een essentieel onderdeel van vele beroepen. EVN Bedrijfskleding biedt een breed assortiment overalls die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende werkomgevingen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar basisbescherming, zichtbaarheid, waterdichtheid, vlamvertraging of multifunctionele bescherming, wij hebben de juiste overall voor u.

Basic Overalls: Duurzaamheid en Comfort

Onze basic overalls zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid bieden tijdens lange werkdagen. Deze overalls zijn ideaal voor algemene werkzaamheden waarbij bescherming en functionaliteit voorop staan. Met verstevigde naden en slijtvaste stof zijn deze overalls gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij regelmatig gebruik.

Hogezichtbaarheids Overalls: Opvallen op de Werkplek

Veiligheid staat voorop in omgevingen waar zichtbaarheid van cruciaal belang is. Onze hogezichtbaarheids overalls zijn voorzien van reflecterende strepen en felle kleuren om ervoor te zorgen dat u opvalt, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Deze overalls voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en bieden tegelijkertijd het comfort en de duurzaamheid die u van een kwaliteitsoverall mag verwachten.

Waterdichte Overalls: Bescherming tegen weersinvloeden

Werk je vaak in natte of vochtige omstandigheden? Dan zijn onze waterdichte overalls de perfecte oplossing. Gemaakt van ademende, waterdichte materialen, houden deze overalls je droog en comfortabel, zelfs tijdens de zwaarste regenbuien. Met waterdichte ritsen en naadafwerking blijft vocht effectief buitengesloten, zodat jij je kunt concentreren op het werk.

Vlamvertragende Overalls: Betrouwbare Bescherming

In werkomgevingen waar het risico op vlammen of hitte aanwezig is, zijn onze vlamvertragende overalls de aangewezen keuze. Deze overalls zijn gemaakt van speciaal behandelde materialen die de verspreiding van vuur vertragen en bescherming bieden tegen hitte. Met deze overalls kunt u met een gerust hart werken, wetende dat u beschermd bent tegen de gevaren van vuur en hitte.

Multinorm Overalls: Veelzijdige Bescherming

Voor werk waarbij meerdere beschermingsnormen vereist zijn, bieden wij multinorm overalls. Deze overalls combineren verschillende beschermende eigenschappen, zoals vlamvertraging, antistatische werking en chemische resistentie, in één veelzijdig kledingstuk. Met een multinorm overall bent u voorbereid op uiteenlopende werkomstandigheden en voldoet u aan diverse veiligheidseisen.

Personalisatie: Uw Bedrijf, Uw Stijl

Bij EVN Bedrijfskleding begrijpen we het belang van een professionele uitstraling. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze overalls te personaliseren met uw bedrijfslogo of -naam. Dit versterkt niet alleen uw merkidentiteit, maar creëert ook een gevoel van eenheid en professionaliteit binnen uw team.

Ontdek het uitgebreide assortiment overalls van EVN Bedrijfskleding en vind de perfecte oplossing voor uw werkomgeving. Met onze combinatie van kwaliteit, bescherming en personalisatiemogelijkheden bent u verzekerd van werkkleding die aan al uw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies.

#evnbedrijfskleding

Bij EVN bedrijfskleding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de ideale outfit voor je team.
Weet je perfect wat je wil of juist helemaal niet ? No problemo! We denken graag met je mee!

Op onze Instagrampagina kan je alvast enkele van onze realisaties zien.

Follow us on instagram