Klantenservice

Onze klanten & de service die we hen bieden staan bij ons zonder twijfel op nummer één. 
Hieronder kan je enkele pijlers vinden van onze werkwijze. 

Mocht je nog met andere vragen zitten, neem eens een kijkje in onze FAQ of contacteer ons. 

We helpen je graag verder!

contact us

 

Kennismaking

We maken graag kennis met onze klanten en brengen dus een bezoekje, bellen even of nodigen hen uit bij ons op kantoor vooraleer we zomaar een offerte versturen. Wij houden van een persoonlijke aanpak & weten graag met wie we in contact staan zodat we zo goed als mogelijk hun wensen en noden kunnen begrijpen.

Stalen / voorbeelden

Als we een voorstel bezorgen voor nieuwe kledij, voorzien we stalen van de voorgestelde kledij zodat de klant een idee heeft van de kwaliteit/kleur/look & feel.  
Zo weet de klant perfect wat hij mag verwachten & vermijden we teleurstelling.

Pasmaten

Na keuze van de kledij voorzien we graag pasmaten van de gekozen artikelen. Zo kan iedereen van het team de kledij passen & heeft onze klant achteraf geen maten in stock die ze niet kunnen gebruiken. We doen dit kosteloos, maar nemen wel de pasmaten mee op in het order nadat ze gepast zijn. Zo is dit een win-win voor zowel ons als de klant. Ook als er een nieuwe collega opstart kan het zijn dat pasmaten nodig zijn, ook dan kunnen onze klanten op onze service rekenen. 

Als onze klant een groot team heeft en hulp wenst bij het passen, kunnen wij ook helpen hierbij. We gaan dan met één of twee collega’s bij de klant ter plaatse om iedereen te helpen passen & te noteren wie welke maat heeft. We houden het overzicht hiervan bij voor eventuele bijbestellingen achteraf.

Digitale proef

Na ontvangst van de bestelling gaat het grafisch team aan de slag. De gekozen kleding en bijhorende logo’s worden in een ontwerp gegoten & ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. Logo nog iets groter of lager of donkerder ? Geen probleem, we passen dit zonder problemen aan. Pas na goedkeuring gaat dit in productie.

Ontwerpen

Als onze klant niet helemaal weet hoe/waar/hoe groot/… ze hun logo op de kledij willen, denken we met hen mee en maken we één of meerdere ontwerpen ter inspiratie. Wij hebben namelijk al heel wat zien passeren & delen dan ook graag onze kennis om klanten te helpen met hun ideale ontwerp. 

Budget

Dankzij ons uitgebreid gamma kunnen we voor elk budget een outfit of kledingstuk voorzien. We gaan op zoek naar wat binnen de klant zijn budget past & adviseren hen hier graag bij.

#evnbedrijfskleding

Bij EVN bedrijfskleding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de ideale outfit voor je team.
Weet je perfect wat je wil of juist helemaal niet ? No problemo! We denken graag met je mee!

Op onze Instagrampagina kan je alvast enkele van onze realisaties zien.

Follow us on instagram