Personaliseer je bedrijfskleding met fleeces van EVN

Als werkgever is het belangrijk om je werknemers niet alleen comfortabel, maar ook professioneel te laten ogen. Fleeces zijn daarvoor een uitstekende keuze - ze bieden warmte en bescherming tegen de elementen, terwijl ze ook een mooie uitstraling kunnen geven aan je bedrijfskleding. Bij EVN Bedrijfskleding vind je een uitgebreid assortiment aan fleeces die je eenvoudig kunt personaliseren met borduren, transfers of badges.

Een van de meest populaire opties zijn de fleeces met lange rits. Deze bieden volledige afsluiting, waardoor ze extra warmte en bescherming bieden. Ideaal voor werknemers die veel buiten moeten zijn of in koelere omgevingen werken. De lange rits maakt het ook gemakkelijk om de fleece aan- en uit te trekken. Daarnaast zijn er fleeces met een kortere rits verkrijgbaar, die een iets informelere uitstraling hebben. 

Ongeacht de lengte van de rits, kun je de fleeces van EVN eenvoudig personaliseren om ze perfect te laten aansluiten bij je bedrijfsidentiteit. Met borduren, transfers of badges kun je logo's, teksten of andere ontwerpen aanbrengen die jouw merk uitdragen.

Door je werknemers te voorzien van comfortabele en mooie fleeces, laat je zien dat je waarde hecht aan hun welzijn en comfort. Tegelijkertijd versterk je jouw bedrijfsimago door de fleeces te personaliseren met jouw huisstijl. Zo creëer je een professionele en coherente uitstraling voor jouw organisatie.

Bekijk het volledige assortiment fleeces bij EVN Bedrijfskleding en ontdek de mogelijkheden om jouw bedrijfskleding een persoonlijke touch te geven. Met de juiste keuze en personalisatie kun je jouw werknemers niet alleen warm, maar ook trots laten rondlopen in jouw bedrijfskleding.

#evnbedrijfskleding

Bij EVN bedrijfskleding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de ideale outfit voor je team.
Weet je perfect wat je wil of juist helemaal niet ? No problemo! We denken graag met je mee!

Op onze Instagrampagina kan je alvast enkele van onze realisaties zien.

Follow us on instagram